You are currently viewing Kevään koulutukset – ilmoittaudu nyt!

Kevään koulutukset – ilmoittaudu nyt!

Huhtikuussa alkavat pyörimään koko päivän ryhmäkoulutukset somemainonnan saloihin yhdessä koulutustalo Corellian kanssa. Corellia tuo yhtälöön modernit ja hyvin varustellut koulutustilat aivan Helsingin ydinkeskustassa, minä tuon oman osaamiseni aina kerrallaan yhden, sopivan kokoisen ryhmän avuksi.
corellia logo
Ilmoittautuminen on nyt avattu näihin koulutuksiin:
 
Mitä näillä kursseilla sitte voi oppia? Avaan alla lyhyesti kunkin koulutuksen sisältöä. Toivottavasti näemme huhtikuussa Vuorikadulla!

Somemainonnan ostaminen

Opi somemainonnan suunnittelua ja tavoiteasetantaa tehokkaasti

Käytännönläheisestä koulutuksesta saat paremmat valmiudet ostaa sosiaalisen median mainonnan palveluita kumppanilta. Kumppania valitessa on hyvä osata jo alusta alkaen käyttää oikeita kriteerejä sekä puhua samaa kieltä. Näin pienennetään riskiä rahan käyttämisestä vääriin asioihin.

Facebook- ja Instagram-mainonnan perusteet

Julkaise ja hallitse mainoskampanjoitasi Facebookissa ja Instragramissa

Koulutuksessa tutustutaan Facebookin mainosekosysteemin perusteisiin ja keskeisiin työkaluihin. Tämän koulutuksen jälkeen pystyt itsenäisesti julkaisemaan ja hallinnoimaan mainoskampanjoita Facebookissa ja Instagramissa.

 

Facebook- ja Instagram-mainonnan jatkokurssi

Tuloksia Facebook- ja Instagram-mainonnalla

Koulutuksessa tutustutaan edistyneiden mainostajien aktiivisesti käyttämiin menetelmiin, joilla pystyy tehostamaan mainontaansa ja saamaan siitä irti enemmän tuloksia.

Corellialta löydät myös esimerkiksi liudan muita laadukkaita digimarkkinoinnin koulutuksia. Jos tarvitset apua Google-mainonnan tai analytiikan kanssa, klikkaa alta ja tutustu Corellian muihin koulutuksiin. 

Vastaa