Palvelut

Tarvitsetko apua yrityksesi somenäkyvyyden kanssa? Tahdotko lisää myyntiä Facebook-mainonnan avulla? Autan ja koulutan mainostajia monipuolisesti sosiaalisen median maksetun mainonnan saralla. Olen listannut alle eräitä useimmiten kaivattuja palveluita. Kartoitan alkuun todellisen tarpeen jokaisen asiakkaan kanssa erikseen, joten palveluiden räätälöinti onnistuu myös. Tärkeintä on, että saamme yhdessä somemainonnastanne kaiken mahdollisen irti.

Huomaat varmaan että pääfokukseni on Facebook- ja Instagram-mainonnassa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että somemainonnan budjeteista ylivoimaisesti suurin osat kuluu Suomessa näillä alustoilla. Olen kuitenkin tehnyt mainontaa lähes jokaisella muullakin alustalla, joten pystyn auttamaan myös esimerkiksi näissä:

 • Snapchat-mainonta
 • Twitter-mainonta
 • LinkedIn-mainonta

Somemainonnan koulutukset

Järjestän tällä hetkellä koulutuksia seuraavien otsikoiden alla:

 • Facebook-mainonnan perusteet (sopii täysille noviiseille)
 • Facebook-mainonnan jatkokurssi (sopii jo mainontaa aloitelleille)
 • Somemainonnan ostaminen palveluna (sopii mainostajille jotka haluavat ulkoistaa somemainonnan)

Helsingissä koulutuskumppaninani toimii avointen ryhmäkoulutuksien osalta Corellia. Koulutus on myös mahdollista tilata yrityksellenne erikseen räätälöitynä, yksityisenä koulutuksena – jos tämä vaihtoehto on teille toimivampi, voit lähettää tarjouspyynnön alla olevan painikkeen kautta. Vastaan tarjouspyyntöihin 24 tunnin kuluessa maanantaista perjantaihin.

Olen tuomassa somemainonnan koulutukset jatkossa myös muualla asuvien saataville webinaari-muodossa – liity sähköpostilistalle jolloin saat tiedon näistä ensimmäisenä.

Ulkoistettu somemainonta

Haluatko luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin hoitamaan maksettu somemainonnan puolestasi? Pystyn tällä hetkellä ottamaan rajoitetun määrän uusia jatkuvia asiakkaita. Fokukseni on asiakkaissa jotka haluavat tehdä tuloksellista somemainontaa pitkäjänteisesti ja mitattavasti. Jos kuulostan teille oikealta kumppanilta, olethan yhteydessä tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen sanna@bravokado.fi.

Avaimet käteen
-mainostili

Tuntuuko somemainonnan aloittaminen hankalalta, mutta et ole vielä valmis ulkoistamaan sitä kokonaan? Saat minulta esimerkiksi Facebook- ja Instagram-mainonnan täyden kampanjarakenteen ja opastuksen mainonnan pyörittämiseen itse. Facebookin parhaita käytäntöjä noudattavan kampanjarakenteen ja neuvojeni avulla pääset nopeasti tekemään tuloksellista mainontaa, vältät yleisimmät sudenkuopat (jotka olen itse kokenut kantapään kautta) ja voit keskittyä mahdollisimman paljon omaan osaamiseesi.

Paketti sisältää aina:

 • Tavoitteiden määrittely liiketoiminnallisten tavoitteidesi perusteella
 • Kampanjarakenteen suunnittelu ja pystytys asiakkaan ostoputken perusteella
 • Kohderyhmien suunnittelu ja tehokkaiden kohdennusten rakentaminen
 • Mainosten teeman määrittely ostoputken vaiheeseen sopivaksi
 • Aloituspalaveri tarpeidesi määrittelyyn sekä loppupalaveri jossa autan sinut alkuun uuden mainostilisi kanssa

Paketti voi sisältää esimerkiksi myös:

 • Mainostilin perustamisessa auttaminen
 • Seurantapikselien asennus verkkosivullesi
 • Mainosten kuvaelementtien kevyt editointi valmiin materiaalin pohjalta (Canva)
 • Mainosten copytekstit
 • Automaattisen raportoinnin pystytys
 • Seurannan määrittely Google Analytics-yhteensopivaksi

Hinta alkaen 750€ (alv. 0%). Hintaan vaikuttaa esimerkiksi liiketoimintasi koko, mainontasi lähtötaso ja mahdollisten lisäpalveluiden tarve.

Henkilökohtainen valmennus

Kaipaatko satunnaista tukea ja sparrailua vaikka yksittäiseen ongelmaan, mutta et halua sitoutua pitkään yhteistyökumppanuuteen? Tarjoan ad hoc -pohjaista sparrausapua Google Meetsin kautta hintaan 120€/tunti (alv. 0%). Hintaan kuuluu tilanteen kartoitus ennen puhelua ja itse puhelu. Tällä hetkellä valmennustunteja voi tilata sähköpostitse osoitteesta sanna@bravokado.fi, jatkossa mahdolliseksi tulee myös tuntien ostaminen suoraan verkkokaupasta ja varaamalla aika suoraan kalenteristani. Huomaathan, että laskutus on per alkava tunti ja kesto sovitaan aina etukäteen.

Mistä maksat?

Olen tehnyt digimainontaa vuodesta 2012. Koko CV:ni on julkisesti tarkasteltavissa LinkedInissiä mutta tiivistetysti olen tehnyt töitä niin maailman suurimpien mainostajien kuin pienten paikallisten yrittäjienkin kanssa. Näistä vuosista (ja asiakkaiden puolesta käyttämieni miljoonien mainoseurojen kautta) on kertynyt laajaa osaamista, jota haluan tarjota asiakkailleni kohtuullista korvausta vastaan. Käytän oman ja asiakkaideni ajan tehokkaasti ja keskityn lopputulokseen, en laskutettavien tuntien kerryttämiseen – siksi laskutan pääsääntöisesti kokonaishintoja tuntien sijaan.